Author Topic: Rezultatet e personaliteteve të shquara shqiptare  (Read 2116 times)

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 842
 • Karma: +35/-1
Re: Rezultatet e personaliteteve të shquara shqiptare
« Reply #30 on: July 23, 2019, 10:23:15 PM »
Sokol Baci Ivezaj: J2b2>L283>Y23094>Y82533Sokol Baci ishte bajraktari i Grudes, mori pjese ne kryengritjen e vitit 1911 bashk me Ded Gjo Lulin dhe Malesor te tjere.


Phanes

 • OG member
 • Jr. Member
 • ***
 • Posts: 78
 • Karma: +10/-0
Re: Rezultatet e personaliteteve të shquara shqiptare
« Reply #31 on: July 26, 2019, 02:14:14 PM »
Sokol Baci Ivezaj: J2b2>L283>Y23094>Y82533Sokol Baci ishte bajraktari i Grudes, mori pjese ne kryengritjen e vitit 1911 bashk me Ded Gjo Lulin dhe Malesor te tjere.A eshte e konfirmume a supozim?

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 842
 • Karma: +35/-1
Re: Rezultatet e personaliteteve të shquara shqiptare
« Reply #32 on: July 26, 2019, 05:03:08 PM »
A eshte e konfirmume a supozim?
Konfirmume, familja Ivezaj nga Gruda asht testu

Phanes

 • OG member
 • Jr. Member
 • ***
 • Posts: 78
 • Karma: +10/-0
Re: Rezultatet e personaliteteve të shquara shqiptare
« Reply #33 on: July 27, 2019, 12:13:16 PM »
Faleminderit, shume interesant! Sa ma shume qisi konfirmime ✊