Author Topic: Rezultatet e 'upgrade'  (Read 3177 times)

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #15 on: September 14, 2018, 11:56:15 PM »
Nje anetar i I1-Z58 "Laberia Cluster" e mori I1 SNP Panel ne YSEQ. Eshte testuar: I1-Z58>Z138>S6277>A6397 (S6402-)
Pra ky eshte pozicioni i grupit qe deri tash eshte verejtur ne 4 veta (mundesisht 5) ne zonen e Laberise. Ndersa dy prej tyre jane testuar deri me Y111, dhe tregojne nje distance prej 20/111. Sic duket TMRCA perafersisht 1500-1800 vjet.


Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #16 on: September 15, 2018, 12:11:48 AM »
Ibrahimaga (R1b-BY611>Z2705) është testuar Y32147+

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #17 on: September 18, 2018, 08:38:26 PM »
J2b-L283>"Thaçi-Korbi Cluster" është konfirmuar Z631+

Vetëm këtë SNP testova për tashti dhe ja godita ;) Kemi edhe dy anëtarë tjerë që janë J-Z631, Qeparoi Himarë, dhe Jonuzi me origjinë nga Luma. Gjithashtu, Dervishaj nga Vlora që ka porositur BigY duhet të jetë J-Z631. Asnjë prej këtyre nuk është afër, supozoj përbëjnë linja independente nën J-Z631. Pra siç duket ka diversitet nën neve.

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #18 on: October 05, 2018, 08:44:02 PM »
Preniqi (Prenaj) fisi Thaç, jane testuar Y32147+
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #19 on: December 04, 2018, 10:43:18 PM »
Dema, fisi Thaçi-Bob me 388=16 u konfirmua ne YSEQ si V13+


Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Spahiu nga Diber me 464=15-15-15-15 dhe YCA=19-25 eshte Z2109+ (Z2110-)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Alban

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 209
 • Karma: +40/-0
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #20 on: December 05, 2018, 03:55:37 AM »
Dema, fisi Thaçi-Bob me 388=16 u konfirmua ne YSEQ si V13+


Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Spahiu nga Diber me 464=15-15-15-15 dhe YCA=19-25 eshte Z2109+ (Z2110-)

Shume rezultate interesante te gjitha. Te BY611, pervec DYS385=12-15, shtohet edhe vlera e re DYS464a=13.

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #21 on: December 05, 2018, 10:36:26 PM »
16 rezultate të reja (haplogrupet J, T):

• Shpata, fis Morina.  Pukë
Haplogrupi: J2b-L283>Z1296>PH2967

Shpata, Puke, eshte testuar PH1751+ ne YSEQ.

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #22 on: December 12, 2018, 06:15:52 PM »
Kola, Macukull, Mat, është testuar Y142958+ dhe Y92017- në YSEQ. Y142958 është në nivel të njëjtë me Y97307 në YFull, kështu që E-Y97307*

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #23 on: January 04, 2019, 07:10:18 PM »
Disa upgrade nga YSEQ:


Nikprelaj, Triesh, Malesi e Madhe, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Bici, Macukull, Mat, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Taga, Tirane, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


« Last Edit: January 04, 2019, 07:15:40 PM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #24 on: January 05, 2019, 05:20:10 AM »

Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Shenediella e thelluan testin dhe jane Y32147+
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #25 on: January 19, 2019, 10:06:42 PM »
Disa upgrade nga YSEQ


Doko, Kolonje, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Jashari, Skrapar, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Mema, Mat, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Alia, Koplik, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Gegollaj, Lubizhde, Kosove: R1b-BY611>Z2705>Y32147

<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Alban

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 209
 • Karma: +40/-0
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #26 on: March 28, 2019, 12:17:07 PM »
Janiqijeviq, Vushtrri, Kosove: R-Y32147-
« Last Edit: March 28, 2019, 04:08:51 PM by Alban »

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #27 on: April 18, 2019, 09:10:10 PM »
Disa upgrade nen R1b-BY611>Z2705 nga YSEQ:


Thaqi, fisi Thaçi, nga Damjan, Gjakove jane testuar Y133384+


Kadriu, fisi Thaçi, nga Prelepnice, me origjine  me te larget nga Damaneku i Drenasit, jane testuar Y133384+


Gegollaj, fisi Thaçi, nga Lubizhde, Prizren jane testuar Y133384-

« Last Edit: April 19, 2019, 02:55:58 AM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Re: Rezultatet e 'upgrade'
« Reply #28 on: November 03, 2019, 03:25:11 PM »
Pas daljes së YSEQ Beta Panel, Odri, Xhan, Pult, mund të klasifikohet: E1b-V13>Z5018>Y145455>Cluster A

Në projektin tonë, E-Y145455>Cluster A, deri më tani ishte vërejtur në Shqipëri verilindore dhe Kosovë. Ky rezultat ka ca vlera jo modale në krahasim me shembujt tjerë, pra, mund të jetë një ndarje pak më e herëshme.