Autori Tema: Rezultatet e 'upgrade'  (Lexuar 1987 herë)

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 949
 • Karma: +151/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #15 Me: Shtator 14, 2018, 11:56:15 MD »
Nje anetar i I1-Z58 "Laberia Cluster" e mori I1 SNP Panel ne YSEQ. Eshte testuar: I1-Z58>Z138>S6277>A6397 (S6402-)
Pra ky eshte pozicioni i grupit qe deri tash eshte verejtur ne 4 veta (mundesisht 5) ne zonen e Laberise. Ndersa dy prej tyre jane testuar deri me Y111, dhe tregojne nje distance prej 20/111. Sic duket TMRCA perafersisht 1500-1800 vjet.


Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 949
 • Karma: +151/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #16 Me: Shtator 15, 2018, 12:11:48 PD »
Ibrahimaga (R1b-BY611>Z2705) është testuar Y32147+

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 949
 • Karma: +151/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #17 Me: Shtator 18, 2018, 08:38:26 MD »
J2b-L283>"Thaçi-Korbi Cluster" është konfirmuar Z631+

Vetëm këtë SNP testova për tashti dhe ja godita ;) Kemi edhe dy anëtarë tjerë që janë J-Z631, Qeparoi Himarë, dhe Jonuzi me origjinë nga Luma. Gjithashtu, Dervishaj nga Vlora që ka porositur BigY duhet të jetë J-Z631. Asnjë prej këtyre nuk është afër, supozoj përbëjnë linja independente nën J-Z631. Pra siç duket ka diversitet nën neve.

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #18 Me: Tetor 05, 2018, 08:44:02 MD »
Preniqi (Prenaj) fisi Thaç, jane testuar Y32147+
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #19 Me: Dhjetor 04, 2018, 10:43:18 MD »
Dema, fisi Thaçi-Bob me 388=16 u konfirmua ne YSEQ si V13+


Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Spahiu nga Diber me 464=15-15-15-15 dhe YCA=19-25 eshte Z2109+ (Z2110-)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Alban

 • Global Moderator
 • Full Member
 • *****
 • Postime: 176
 • Karma: +33/-0
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #20 Me: Dhjetor 05, 2018, 03:55:37 PD »
Dema, fisi Thaçi-Bob me 388=16 u konfirmua ne YSEQ si V13+


Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Spahiu nga Diber me 464=15-15-15-15 dhe YCA=19-25 eshte Z2109+ (Z2110-)

Shume rezultate interesante te gjitha. Te BY611, pervec DYS385=12-15, shtohet edhe vlera e re DYS464a=13.

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 949
 • Karma: +151/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #21 Me: Dhjetor 05, 2018, 10:36:26 MD »
16 rezultate të reja (haplogrupet J, T):

• Shpata, fis Morina.  Pukë
Haplogrupi: J2b-L283>Z1296>PH2967

Shpata, Puke, eshte testuar PH1751+ ne YSEQ.

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 949
 • Karma: +151/-1
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #22 Me: Dhjetor 12, 2018, 06:15:52 MD »
Kola, Macukull, Mat, është testuar Y142958+ dhe Y92017- në YSEQ. Y142958 është në nivel të njëjtë me Y97307 në YFull, kështu që E-Y97307*

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #23 Me: Janar 04, 2019, 07:10:18 MD »
Disa upgrade nga YSEQ:


Nikprelaj, Triesh, Malesi e Madhe, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Bici, Macukull, Mat, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Taga, Tirane, jane testuar: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


« Redaktimi i Fundit: Janar 04, 2019, 07:15:40 MD nga Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #24 Me: Janar 05, 2019, 05:20:10 PD »

Shenediella nga Korce me 393=13 dhe 385=12-15 eshte BY611+


Shenediella e thelluan testin dhe jane Y32147+
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #25 Me: Janar 19, 2019, 10:06:42 MD »
Disa upgrade nga YSEQ


Doko, Kolonje, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Jashari, Skrapar, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Mema, Mat, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Alia, Koplik, Shqiperi: R1b-BY611>Z2705* (Y32147-)


Gegollaj, Lubizhde, Kosove: R1b-BY611>Z2705>Y32147

<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Alban

 • Global Moderator
 • Full Member
 • *****
 • Postime: 176
 • Karma: +33/-0
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #26 Me: Mars 28, 2019, 12:17:07 MD »
Janiqijeviq, Vushtrri, Kosove: R-Y32147-
« Redaktimi i Fundit: Mars 28, 2019, 04:08:51 MD nga Alban »

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Postime: 812
 • Karma: +74/-1
 • R1b-BY611
Rezultatet e 'upgrade'
« Pergjigju #27 Me: Prill 18, 2019, 09:10:10 MD »
Disa upgrade nen R1b-BY611>Z2705 nga YSEQ:


Thaqi, fisi Thaçi, nga Damjan, Gjakove jane testuar Y133384+


Kadriu, fisi Thaçi, nga Prelepnice, me origjine  me te larget nga Damaneku i Drenasit, jane testuar Y133384+


Gegollaj, fisi Thaçi, nga Lubizhde, Prizren jane testuar Y133384-

« Redaktimi i Fundit: Prill 19, 2019, 02:55:58 PD nga Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>