Author Topic: Perqindjet e linjave ne kosove(grafik)  (Read 2935 times)

shqipe

 • OG member
 • Sr. Member
 • ***
 • Posts: 259
 • Karma: +15/-1
Perqindjet e linjave ne kosove(grafik)
« Reply #30 on: March 10, 2018, 09:22:56 PM »
Po,faliminderes, super ish kone me ato samples.

The Illyrian Warrior

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 172
 • Karma: +16/-7
Perqindjet e linjave ne kosove(grafik)
« Reply #31 on: March 11, 2018, 05:38:16 PM »
Ku ka testu aj? Se nuk pe shoh aty ne project.

Per mitrovicen nuk po ka fort samples, veq keshtu po duket deri tash:

Ne 23andme, rezulucion i dobte por mjaftueshem per me fut ne tabel, edhe pse pak te testuar po bazuar nga keto qe kemi e shoh qe mitrovica score tre hg me tipike shqiptare, shumice te konsiderueshme qenkan E-V13 aty ku beje pjese edhe une.

shqipe

 • OG member
 • Sr. Member
 • ***
 • Posts: 259
 • Karma: +15/-1
Perqindjet e linjave ne kosove(grafik)
« Reply #32 on: March 11, 2018, 09:04:37 PM »
Ne 23andme, rezulucion i dobte por mjaftueshem per me fut ne tabel, edhe pse pak te testuar po bazuar nga keto qe kemi e shoh qe mitrovica score tre hg me tipike shqiptare, shumice te konsiderueshme qenkan E-V13 aty ku beje pjese edhe une.
Po, shume E-V13 po ka ne mitrovice deri tash.

I kam shtu sot plot samples prej 23andme dhe geno 2.0. Tash eshte nje E-v13 dhe nje J2b2 ma shume ne mitrovice.