Author Topic: Dinaric/Dinarid examples  (Read 9656 times)

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #60 on: July 10, 2017, 03:56:54 AM »
Kompjuteri im po zgjerohet. Këtu në Apricity, fotot e mia janë postuar. Shumica e kanë klasifikuar mua si Dinarik Atlantik Med me ndikim CM.

http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?213866-Classify-me

http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?213866-Classify-me/page2

Së pari provo t'i bësh fotot upload këtu: https://postimages.org
Pastaj kopjo linkun e fotove ku thotë "Direct Link" dhe vine kodin siç ta shpjegoj Leki.

Ose tjetër website është www.tinypic.com
Upload foton që don dhe pastaj kopjo linkun ku thotë "Image code for forums" dhe bëne "PASTE" këtu kur të përgjigjesh.
« Last Edit: July 10, 2017, 04:08:43 AM by Flor »

Dibran

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 109
 • Karma: +8/-0
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #61 on: July 10, 2017, 04:07:43 AM »
Së pari provo t'i bësh fotot upload këtu: https://postimages.org
Pastaj kopjo linkun e fotove ku thotë "Direct Link" dhe vine kodin siç ta shpjegoj Leki.


Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #62 on: July 10, 2017, 04:13:52 AM »
Sukses Dibran :D
Sa për klasifikimin, unë nuk jam shumë i mirë për këtë gjë, por më dukesh Dinarik nëpërgjithësi.

Dibran

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 109
 • Karma: +8/-0
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #63 on: July 10, 2017, 04:20:13 AM »
Sukses Dibran :D
Sa për klasifikimin, unë nuk jam shumë i mirë për këtë gjë, por më dukesh Dinarik nëpërgjithësi.

Flm. E para është unë tani. Dy të tretat, kur unë isha shumë e hol.


Ylla

 • OG member
 • Jr. Member
 • ***
 • Posts: 55
 • Karma: +7/-1
 • U4d2
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #64 on: July 10, 2017, 07:02:15 PM »
^ Dinaro Pontic

Duhan

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 202
 • Karma: +24/-1
 • J2b2 PH1751
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #65 on: July 10, 2017, 07:38:52 PM »
is dinaro-pontid even a thing? sounds like a meme phenotype

Ylla

 • OG member
 • Jr. Member
 • ***
 • Posts: 55
 • Karma: +7/-1
 • U4d2
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #66 on: July 10, 2017, 09:18:49 PM »
is dinaro-pontid even a thing? sounds like a meme phenotype

Anthrotardism  8)
Pontic is med type common in Balkans. I think member above is mostly Pontic.

Dan

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 72
 • Karma: +1/-1
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #67 on: July 15, 2017, 09:33:27 PM »
A ka fenotipa dinarid me gjatesi trupore te shkurt? se Baba jem eshte I shkurt me trup ama ne fytyre eshte si qita shembujt qe I keni paraqit ktu te dinarid examples.

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #68 on: July 16, 2017, 06:04:30 AM »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Gash

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 82
 • Karma: +2/-0
 • J2b2 L283 PH1751
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #69 on: December 27, 2017, 04:56:50 AM »Mos jane keto fotot prej Carleton Coon ?

Gash

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 82
 • Karma: +2/-0
 • J2b2 L283 PH1751
Dinaric/Dinarid examples
« Reply #70 on: January 02, 2018, 01:45:10 PM »
...
« Last Edit: January 02, 2018, 01:50:03 PM by Ice T »