Author Topic: FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update  (Read 7364 times)

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« on: April 04, 2017, 05:48:10 PM »
Pashë FTDNA e ka be update myOrigins.

Komponentet e mija tash thonë 100% "SouthEast Europe"
Prap see prap duken bazike, por mendoj më mirë se versioni i mëparshëm, ku pothuajse krejt shqiptarët tregonim një sasi të konsiderueshme të "Asia Minor" dhe "East European".
« Last Edit: April 04, 2017, 06:19:35 PM by Flor »

Duhan

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 202
 • Karma: +24/-1
 • J2b2 PH1751
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #1 on: April 04, 2017, 06:06:06 PM »
M'doket qe asht shum accurate!Edit: A po e ban nje google docs per myOrigins 2.0 Flor?
« Last Edit: April 04, 2017, 06:15:56 PM by Duhan »

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #2 on: April 04, 2017, 06:21:47 PM »
M'doket qe asht shum accurate!

Edit: A po e ban nje google docs per myOrigins 2.0 Flor?

Edhe mua më duket më e saktë, sidomos në krahasim me versionin e mëparshëm.

Ok, do e bëj më vonë, nëse kam pak kohë  :P
« Last Edit: April 04, 2017, 06:24:02 PM by Flor »

IceT

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 188
 • Karma: +8/-0
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #3 on: April 04, 2017, 06:41:04 PM »
100% European
100% South-East European

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 862
 • Karma: +35/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #4 on: April 04, 2017, 06:46:01 PM »
Po shume sakte duken, shume shqiptar jane to marr 100% Balkan/South east european  :)

leapfrogger

 • Newbie
 • *
 • Posts: 30
 • Karma: +1/-0
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #5 on: April 04, 2017, 07:24:50 PM »


Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 862
 • Karma: +35/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #6 on: April 04, 2017, 07:27:28 PM »
Gati kejt shqiptart jane tu marr 100% Balkan shume sakt po duket family finder tashti

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #7 on: April 05, 2017, 03:49:27 AM »
E paskan thjeshtsu lol

<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

IceT

 • Full Member
 • ***
 • Posts: 188
 • Karma: +8/-0
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #8 on: April 05, 2017, 05:16:17 AM »The Illyrian Warrior

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 172
 • Karma: +16/-7
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #9 on: April 05, 2017, 05:27:01 PM »

Dema

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 869
 • Karma: +47/-14
 • J2-M205
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #10 on: April 08, 2017, 01:09:45 PM »
Rezultatet e mia personale:


Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #11 on: April 11, 2017, 02:25:43 AM »
Interesant, po i shikoja rezultatet e Serbeve tek forumi i tyre dhe nje pjese e mire kane 3% deri ne 8% komonente jo Evropiane, pra  92% e deri 97% jane Evropiane. Prej gati te gjithe Shqiptareve qe kam pa deri tash jane 100% Evropian, pervec Demes. Ne verzionin e vjeter ne e kishim kete perqindje me te ulet se ta.
« Last Edit: February 03, 2019, 05:07:32 PM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 862
 • Karma: +35/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #12 on: April 11, 2017, 02:47:20 AM »
Interesant, po i shikoja rezultatet e Serbeve tek forumi i tyre dhe nje pjese e mire kane 3% deri ne 8% komonente jo Evropiane, pra  92% e deri 97% jane Evropiane. Prej gati te gjithe Shqiptareve qe kame pa deri tash jane 100% Evropian, pervec Demes. Ne verzionin e vjeter ne e kishim kete perqindje me te ulet se ta.
lol, duket se ata jane nga Caucasus tashti lol

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 862
 • Karma: +35/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #13 on: April 11, 2017, 02:49:18 AM »
Ku munesh me i pa rezultatet Serb?

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 981
 • Karma: +157/-1
FamilyTreeDNA myOrigins 2.0 Update
« Reply #14 on: April 11, 2017, 03:49:40 AM »