Author Topic: Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet  (Read 1294 times)

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 979
 • Karma: +156/-1
Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
« on: February 07, 2017, 04:56:05 PM »
Kongresmeni Amerikan Rohrabacher ka deklaruar se Maqedonia nuk është një shtet dhe duhet të ndahet midis shteteve fqinje (Kosova, Bullgaria):
www.alsat-m.tv/kongresisti-amerikan-maqedonia-duhet-te-ndahet/

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 844
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
« Reply #1 on: February 07, 2017, 06:03:29 PM »
Super, e paskan ndrru mendjen siç po shihet.
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 979
 • Karma: +156/-1
Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
« Reply #2 on: February 07, 2017, 06:23:52 PM »
Super, e paskan ndrru mendjen siç po shihet.

Ide e mirë  :D
Por unë mendoj që neve shqiptarëve nuk do na konvenonte edhe aq shumë. Për shembull, qyteti i Shkupit tashmë është në shumicë me Sllavo-Maqedon dhe do ishte vështirë si të ndahet, si dhe do qytete tjerë ku ka Shqiptarë, siç janë Kumanova, Prilepi, Manastiri.

The Illyrian Warrior

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 172
 • Karma: +16/-7
Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
« Reply #3 on: March 15, 2017, 05:07:54 PM »
Ide e mirë  :D
Por unë mendoj që neve shqiptarëve nuk do na konvenonte edhe aq shumë. Për shembull, qyteti i Shkupit tashmë është në shumicë me Sllavo-Maqedon dhe do ishte vështirë si të ndahet, si dhe do qytete tjerë ku ka Shqiptarë, siç janë Kumanova, Prilepi, Manastiri.

Maqedonia duhet te ndahet ose te avancohen te drejtat e shqiptareve sepse kjo status quo nuk na konvenon duke marre parasysh qe rinia ik dmth. pjesa me fertile ik perfundimisht te mos u kthyer me ne maqedoni dhe rrjedhimisht lene nje boshlek te madhe demografik.