Author Topic: postoni rezultatet e Gedmatch  (Read 2996 times)

shqipe

 • OG member
 • Sr. Member
 • ***
 • Posts: 259
 • Karma: +15/-1
postoni rezultatet e Gedmatch
« Reply #15 on: June 03, 2017, 01:08:10 AM »
Tung shqipes,
Mu gati identik si ju me kan dale rezultatet.

Admix Results (sorted):

#   Population   Percent
1   Caucasian   37.08
2   European_Hunters_Gatherers   25.45
3   European_Early_Farmers   20.52
4   Near_East   6.61
5   South_Central_Asian   3.82
6   North_African   2.27
7   East_Siberian   0.94
8   Ancestral_Altaic   0.93
9   Paleo_Siberian   0.69
10   Australoid   0.56
11   Melano_Polynesian   0.4
12   Amerindian   0.37
13   Tungus-Altaic   0.37

Qka eshte puna me kete Australoid? A eshte naj gabim ne calculator, apo nima kan mbri gjenet australoide deri ne ballkan?

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
postoni rezultatet e Gedmatch
« Reply #16 on: June 03, 2017, 01:10:52 AM »
Mire se erdhet Ernest! Eshte vetem 'noise' per mendjen teme sepse eshte nen nje perqind.
« Last Edit: June 03, 2017, 01:19:03 AM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

shqipe

 • OG member
 • Sr. Member
 • ***
 • Posts: 259
 • Karma: +15/-1
postoni rezultatet e Gedmatch
« Reply #17 on: June 03, 2017, 01:20:50 AM »
Faliminderes.
A ani, shume mire. Se u cudita kur e pashe aty se me dule australoid :)
E me keto Tungus dhe ancestral altaic a ka far dallimi mes tyre? A thu a jan ardhe me turqit, a ma herret ndoshta prej CHG ne epokin e bronzit ose te neolitit?

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 845
 • Karma: +35/-1
postoni rezultatet e Gedmatch
« Reply #18 on: June 03, 2017, 01:25:26 AM »
Faliminderes.
A ani, shume mire. Se u cudita kur e pashe aty se me dule australoid :)
E me keto Tungus dhe ancestral altaic a ka far dallimi mes tyre? A thu a jan ardhe me turqit, a ma herret ndoshta prej CHG ne epokin e bronzit ose te neolitit?
Tungus dhe Altaic nuk jane nga Tuqit por jane ma te vjeter ndoshat nga Indo-Evropianet ose ANE

shqipe

 • OG member
 • Sr. Member
 • ***
 • Posts: 259
 • Karma: +15/-1
postoni rezultatet e Gedmatch
« Reply #19 on: June 03, 2017, 01:40:03 AM »
Shume mire.
Edhe "makes sense", se bodh shume ANE po me del ketu ne gedrosia k6:
1   Natufian   44.43
2   West_European_Hunter_Gartherer   35.91
3   Ancestral_North_Eurasian   19.55
4   Ancestral_South_Eurasian   0.1