Author Topic: Digit ratio  (Read 1338 times)

Dan

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 72
 • Karma: +1/-1
Digit ratio
« on: March 07, 2017, 04:57:55 PM »
Djem sa kini dijeni rreth ksaj teorie qe kohve te fundit eshte vertetuar nga shum shkenctar eminent kjo ndryshe njihet 'digit ratio' lidhet me gjenetiken klikoni link https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digit_ratio dhe jepni ndonje mendim tuajin rreth kesaj.

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 858
 • Karma: +35/-1
Digit ratio
« Reply #1 on: March 07, 2017, 05:00:53 PM »
Luckily for me I have a low digit ratio meaning more testosterone  ;)

Dan

 • Jr. Member
 • **
 • Posts: 72
 • Karma: +1/-1
Digit ratio
« Reply #2 on: March 07, 2017, 05:49:59 PM »
Luckily for me I have a low digit ratio meaning more testosterone  ;)
sipas teje ujkan a eshte e vertete kjo teori?

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 858
 • Karma: +35/-1
Digit ratio
« Reply #3 on: March 07, 2017, 06:15:17 PM »
Luckily for me I have a low digit ratio meaning more testosterone  ;)
sipas teje ujkan a eshte e vertete kjo teori?
I believe so but it isn't always the case