Author Topic: Rezultatet Autosomale te Ilireve?  (Read 6790 times)

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #30 on: February 17, 2017, 06:52:11 PM »
Nuk e di Dema sepse rezultatet e JAZ1 nuk jan publiku per sa e di une, pa e fute edhe JAZ1 ne gedmatch vetem mujna me supozu..

Po kështo afërsisht, jemi ngat Bulgarve, në midis të Kroatve dhe Grekve. Qashto diqysh pi bjen edhe kjo JAZ1?

Po por jane dy harta te ndryshme, dhe duke u bazuar ne harten qe Genetiker ka postuar tek Anthrogenica, Montenegro LBA, qe eshte i te njejtes periudhe me JAZ1, eshte ma ne veriperendim, saktesisht mbi Toskanet.
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

The Illyrian Warrior

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 172
 • Karma: +16/-7
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #31 on: March 17, 2017, 07:35:02 PM »
PCA map (Eurogene k15), me ngjyre te kuqe jam une.

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #32 on: March 17, 2017, 08:01:28 PM »
Koke bash ne mes siç po me duket mu, aty ku bijme shumica e jone. Ne komponentet qe Family Finder raportoj ma merrke mendja qe do jesh pak ma nalt, aty dikun afer money.
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

The Illyrian Warrior

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 172
 • Karma: +16/-7
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #33 on: March 17, 2017, 11:44:20 PM »
Koke bash ne mes siç po me duket mu, aty ku bijme shumica e jone. Ne komponentet qe Family Finder raportoj ma merrke mendja qe do jesh pak ma nalt, aty dikun afer money.
Me ty jam mas ngati sipas ketij kalkulatori me pak dallim ndoshta se duket qe jam pak ma i avancuar kah veriperenidimi ama shume pak, dal te 'e' jote. :D

Neser ose masneser do ta beje nje hart me gjithe shqiptaret ne kete kalkulator. :)
« Last Edit: March 17, 2017, 11:46:56 PM by The Illyrian Warrior »