Author Topic: Rezultatet Autosomale te Ilireve?  (Read 6791 times)

Duhan

 • OG member
 • Full Member
 • ***
 • Posts: 198
 • Karma: +24/-1
 • J2b2 PH1751
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #15 on: February 14, 2017, 05:30:50 PM »
katastrof

Jam kurioz a i ke provuar të dy rezultatet autosomale nga 23andMe dhe FTDNA FamilyFinder në të njëjtën hartë. Du me pa a ka ndonjë dallim, meqë është rezultat nga i njëjti person por nga dy laboratorë të ndryshëm.edhe ma shum western jam me familyfinder gedmatch

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 845
 • Karma: +35/-1
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #16 on: February 14, 2017, 06:04:44 PM »
leapfrogger nga cilin fis je ti?

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 977
 • Karma: +156/-1
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #17 on: February 14, 2017, 06:13:33 PM »
katastrof

Jam kurioz a i ke provuar të dy rezultatet autosomale nga 23andMe dhe FTDNA FamilyFinder në të njëjtën hartë. Du me pa a ka ndonjë dallim, meqë është rezultat nga i njëjti person por nga dy laboratorë të ndryshëm.edhe ma shum western jam me familyfinder gedmatch

Flm!
Po, ama interesant, dallim shumë i vogël qenka nga dy kompani të ndryshme.

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 977
 • Karma: +156/-1
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #18 on: February 14, 2017, 06:15:21 PM »


Më afër e paskam Leapfrogger deri tash në këtë plot...

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #19 on: February 14, 2017, 07:11:14 PM »
Sonte do i futi shumicen e Shqiptarve qe jane ne gedmatch per me pa se si duket cluster i jone ne pergjithesi ne kete kalkulator.
« Last Edit: February 14, 2017, 08:58:34 PM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

leapfrogger

 • Newbie
 • *
 • Posts: 30
 • Karma: +1/-0
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #20 on: February 14, 2017, 07:42:54 PM »

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 845
 • Karma: +35/-1
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #21 on: February 14, 2017, 07:58:18 PM »

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #22 on: February 14, 2017, 09:01:47 PM »
leapfrogger nga cilin fis je ti?

Thaçi
Njejtin vllazni si Leki?

Une nuk e di te ciles vellazeri jemi gjithashtu as Leapfrogger per sa e di une. Plus Leapfrogger eshte V13>FGC11450 kurse une R1b>BY611.
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

leapfrogger

 • Newbie
 • *
 • Posts: 30
 • Karma: +1/-0
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #23 on: February 14, 2017, 10:48:40 PM »

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #24 on: February 15, 2017, 06:49:28 AM »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #25 on: February 15, 2017, 06:50:47 AM »
Nuk i qita te gjithe sepse ne pergjithesi jemi nen ate rrethin aty pervec Limaj. Limaj eshte Tosk per sa e di une.
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Dema

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 856
 • Karma: +47/-14
 • J2-M205
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #26 on: February 17, 2017, 01:33:24 AM »


një grupacion i mire, sikur me allti me ja fut : ) Pra si çe duket jemi afër Jaz1, a po?

Ujkan Vushaj

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 845
 • Karma: +35/-1
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #27 on: February 17, 2017, 01:44:30 AM »


një grupacion i mire, sikur me allti me ja fut : ) Pra si çe duket jemi afër Jaz1, a po?
HAHAHAHA  ;D

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 839
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #28 on: February 17, 2017, 02:54:41 AM »
Nuk e di Dema sepse rezultatet e JAZ1 nuk jan publiku per sa e di une, pa e fute edhe JAZ1 ne gedmatch vetem mujna me supozu..
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Dema

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 856
 • Karma: +47/-14
 • J2-M205
Rezultatet Autosomale te Ilireve?
« Reply #29 on: February 17, 2017, 10:28:23 AM »
Nuk e di Dema sepse rezultatet e JAZ1 nuk jan publiku per sa e di une, pa e fute edhe JAZ1 ne gedmatch vetem mujna me supozu..

Po kështo afërsisht, jemi ngat Bulgarve, në midis të Kroatve dhe Grekve. Qashto diqysh pi bjen edhe kjo JAZ1?