Author Topic: Regjistrimi ne Forum  (Read 3842 times)

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Regjistrimi ne Forum
« on: January 13, 2016, 09:07:30 PM »
Qe jeni regjistruar dhe nuk ju kam aprovuar, ju kerkoj falje dhe ju lutna te regjistrohuni prape. Mbrenda disa diteve jane regjistruar mbi 8300 spam antar dhe eshte dashur t'i fshij te gjithe sepse nuk kam pasur kohe te i shikoj nja nga nja.
« Last Edit: November 07, 2017, 05:59:11 AM by Leki »
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Gon!

 • OG member
 • Newbie
 • ***
 • Posts: 43
 • Karma: +4/-0
 • Illyrian Muslim
Regjistrimi ne Forum
« Reply #1 on: November 07, 2016, 09:23:38 AM »
Pershendetje Leki  :)
>> Thaci Tribe - J2b2-L283>Z1296>PH2967>PH1751  <<

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Regjistrimi ne Forum
« Reply #2 on: November 07, 2016, 03:54:23 PM »
Pershendetje Gon!, mir se erdhe ne forum :)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

ilir

 • Newbie
 • *
 • Posts: 1
 • Karma: +0/-0
Regjistrimi ne Forum
« Reply #3 on: December 08, 2016, 09:22:25 PM »
pershendetje

Jam Iliri nga Gimaj Shale Dukagjin
 miresejugjej ne ket forum

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Regjistrimi ne Forum
« Reply #4 on: December 08, 2016, 09:55:23 PM »
Mir se erdhe Ilir! :)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Dema

 • OG member
 • Hero Member
 • ***
 • Posts: 871
 • Karma: +47/-14
 • J2-M205
Regjistrimi ne Forum
« Reply #5 on: December 20, 2016, 01:28:47 AM »
Pershendetje Ilir, mir se erdhe.

Smith

 • OG member
 • Newbie
 • ***
 • Posts: 12
 • Karma: +10/-0
Regjistrimi ne Forum
« Reply #6 on: June 23, 2017, 10:42:22 PM »
Përshëndetje  :D Thank You

Flor

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 982
 • Karma: +156/-1
Regjistrimi ne Forum
« Reply #7 on: June 23, 2017, 10:48:56 PM »
Përshëndetje  :D Thank You

Welcome shqipe :)
Përshëndetje dhe mirë se na erdhe miku jonë!

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Regjistrimi ne Forum
« Reply #8 on: June 26, 2017, 04:21:49 PM »
Pershendetje, mire se erdhe Mr. Smith  :)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

shestani

 • OG member
 • Newbie
 • ***
 • Posts: 40
 • Karma: +4/-2
Regjistrimi ne Forum
« Reply #9 on: August 28, 2018, 04:23:18 AM »
Pershendetje kusheri im Leki.  Asht Dukagjini. 

Leki

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Posts: 849
 • Karma: +75/-2
 • R1b-BY611
Regjistrimi ne Forum
« Reply #10 on: August 28, 2018, 03:37:09 PM »
Pershendetje kusheri im Leki.  Asht Dukagjini.

Pershendetje Dukagjin/Shestan, mire se erdhe ne kete forum  :)
<Gjuha âsht tulit e gjithshka bluen>

Beki

 • Newbie
 • *
 • Posts: 19
 • Karma: +3/-0
 • R1b-BY611>Z2705*
Regjistrimi ne Forum
« Reply #11 on: March 19, 2019, 12:39:53 PM »
Përshëndetje   :)

Alban

 • Global Moderator
 • Full Member
 • *****
 • Posts: 209
 • Karma: +40/-0
Regjistrimi ne Forum
« Reply #12 on: March 19, 2019, 01:05:04 PM »
Përshëndetje   :)

Përshëndetje Beki, mirë se erdhe!