Forum - Foleja

Kandi për të gjitha subforumet tjera => Muzika => Tema është filluar nga: IceT ne Qershor 15, 2017, 03:05:26 PD

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: IceT ne Qershor 15, 2017, 03:05:26 PD

Nuk po bojka me embed a ?
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Duhan ne Gusht 04, 2017, 02:52:08 MD
Qysh be nuk po te ban he burr? A po ja ban share dhe embede vidoes para se me copy & paste linkun? Citom ne postin me larte mu dhe shife si e postoj une linkun.

<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(http://puu.sh/x1onz/9ab72bc97a.png)


<iframe width="560" height="315" src="
cver=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

^ As nuk shohet kur po i baj quote


Noshta vetem adminat munen me embed videos?
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Tetor 28, 2017, 03:44:00 MD
Pra te vazhdojme  ;)Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Leki ne Tetor 29, 2017, 02:05:02 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Nentor 03, 2017, 11:24:10 MD
 ;)   wow po punojka, vetem se direkt linkun ja futa

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Nentor 19, 2017, 12:05:38 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Nentor 19, 2017, 01:54:53 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shqipe ne Janar 08, 2018, 10:30:28 MD


tub
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Qershor 18, 2018, 01:59:38 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Duhan ne Shtator 02, 2018, 03:26:26 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Duhan ne Shtator 02, 2018, 03:29:10 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Ujkan Vushaj ne Shtator 03, 2018, 09:16:02 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Ujkan Vushaj ne Shtator 04, 2018, 08:01:19 MD


Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Ujkan Vushaj ne Shtator 04, 2018, 08:33:38 MD


Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Duhan ne Shtator 04, 2018, 09:12:22 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Nentor 15, 2018, 07:49:32 MD
A ka kush ja ban like  ;) ;)

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Dhjetor 15, 2018, 12:33:43 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Leki ne Janar 21, 2019, 01:35:38 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Shkurt 07, 2019, 12:01:33 PD


Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Shkurt 07, 2019, 02:27:56 PD
Qikjo kenga shum mir per kojen e kucit.

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Shkurt 07, 2019, 03:15:47 PD
Qikjo kenga shum mir per kojen e kucit.

Shume flm per kete kenge te bukur ! 

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Shkurt 07, 2019, 04:01:28 PD
Shume flm per kete kenge te bukur !

Ska problem Dema.  Nga je ti bro?
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Shkurt 07, 2019, 10:04:03 PD
Ska problem Dema.  Nga je ti bro?

Origjina Zhegra në Kosovë, lind e rritur në Zagreb
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Shkurt 09, 2019, 03:26:25 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Shkurt 16, 2019, 04:44:29 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Leutrim ne Shkurt 16, 2019, 01:59:11 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Leutrim ne Shkurt 16, 2019, 02:04:50 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Shkurt 16, 2019, 08:03:19 MD


Kjo asht kanga shume mir. 

Thrret tuzi, kraj, e ulqini !
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Mars 12, 2019, 03:10:37 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Mars 13, 2019, 04:18:32 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Mars 18, 2019, 09:21:03 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Mars 26, 2019, 03:08:22 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Duhan ne Mars 27, 2019, 10:39:29 PD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Dema ne Prill 27, 2019, 12:53:40 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Leki ne Prill 28, 2019, 03:03:05 PD
Legjende e gjalle eshte Iliri

Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: Phanes ne Maj 07, 2019, 01:55:40 MD


Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Maj 21, 2019, 09:56:52 MD
Titulli: Muzik Shqip
Postuar nga: shestani ne Maj 23, 2019, 11:23:10 MD