Forum - Foleja

Kandi për të gjitha subforumet tjera => Media / Politika => Topic started by: Flor on February 07, 2017, 04:56:05 PM

Title: Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
Post by: Flor on February 07, 2017, 04:56:05 PM
Kongresmeni Amerikan Rohrabacher ka deklaruar se Maqedonia nuk është një shtet dhe duhet të ndahet midis shteteve fqinje (Kosova, Bullgaria):
www.alsat-m.tv/kongresisti-amerikan-maqedonia-duhet-te-ndahet/
Title: Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
Post by: Leki on February 07, 2017, 06:03:29 PM
Super, e paskan ndrru mendjen siç po shihet.
Title: Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
Post by: Flor on February 07, 2017, 06:23:52 PM
Super, e paskan ndrru mendjen siç po shihet.

Ide e mirë  :D
Por unë mendoj që neve shqiptarëve nuk do na konvenonte edhe aq shumë. Për shembull, qyteti i Shkupit tashmë është në shumicë me Sllavo-Maqedon dhe do ishte vështirë si të ndahet, si dhe do qytete tjerë ku ka Shqiptarë, siç janë Kumanova, Prilepi, Manastiri.
Title: Kongresmeni Amerikan: Maqedonia duhet të ndahet
Post by: The Illyrian Warrior on March 15, 2017, 05:07:54 PM
Ide e mirë  :D
Por unë mendoj që neve shqiptarëve nuk do na konvenonte edhe aq shumë. Për shembull, qyteti i Shkupit tashmë është në shumicë me Sllavo-Maqedon dhe do ishte vështirë si të ndahet, si dhe do qytete tjerë ku ka Shqiptarë, siç janë Kumanova, Prilepi, Manastiri.

Maqedonia duhet te ndahet ose te avancohen te drejtat e shqiptareve sepse kjo status quo nuk na konvenon duke marre parasysh qe rinia ik dmth. pjesa me fertile ik perfundimisht te mos u kthyer me ne maqedoni dhe rrjedhimisht lene nje boshlek te madhe demografik.