Forum - Foleja

Diskutim i Përgjithshëm => Mbi Forumin => Topic started by: Leki on January 13, 2016, 09:07:30 PM

Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Leki on January 13, 2016, 09:07:30 PM
Qe jeni regjistruar dhe nuk ju kam aprovuar, ju kerkoj falje dhe ju lutna te regjistrohuni prape. Mbrenda disa diteve jane regjistruar mbi 8300 spam antar dhe eshte dashur t'i fshij te gjithe sepse nuk kam pasur kohe te i shikoj nja nga nja.
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Gon! on November 07, 2016, 09:23:38 AM
Pershendetje Leki  :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Leki on November 07, 2016, 03:54:23 PM
Pershendetje Gon!, mir se erdhe ne forum :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: ilir on December 08, 2016, 09:22:25 PM
pershendetje

Jam Iliri nga Gimaj Shale Dukagjin
 miresejugjej ne ket forum
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Leki on December 08, 2016, 09:55:23 PM
Mir se erdhe Ilir! :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Dema on December 20, 2016, 01:28:47 AM
Pershendetje Ilir, mir se erdhe.
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Smith on June 23, 2017, 10:42:22 PM
Përshëndetje  :D Thank You
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Flor on June 23, 2017, 10:48:56 PM
Përshëndetje  :D Thank You

Welcome shqipe :)
Përshëndetje dhe mirë se na erdhe miku jonë!
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Leki on June 26, 2017, 04:21:49 PM
Pershendetje, mire se erdhe Mr. Smith  :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: shestani on August 28, 2018, 04:23:18 AM
Pershendetje kusheri im Leki.  Asht Dukagjini. 
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Leki on August 28, 2018, 03:37:09 PM
Pershendetje kusheri im Leki.  Asht Dukagjini.

Pershendetje Dukagjin/Shestan, mire se erdhe ne kete forum  :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Beki on March 19, 2019, 12:39:53 PM
Përshëndetje   :)
Title: Regjistrimi ne Forum
Post by: Alban on March 19, 2019, 01:05:04 PM
Përshëndetje   :)

Përshëndetje Beki, mirë se erdhe!