Diskutim i Përgjithshëm

Nuk Ka Postime te reja Mbi Forumin

Diskutime rreth forumit

13 Postime
1 Tema

Postimi i Fundit nga Alban
ne Regjistrimi ne Forum
Me Mars 19, 2019, 01:05:04 MD

Nuk Ka Postime te reja Oda

Në këtë forum diskutohet mbi gjithçka

1007 Postime
6 Tema

Postimi i Fundit nga Dema
ne Diskutim i pergjithshem
Me Qershor 14, 2019, 09:02:43 PD

Gjenetikë

Nuk Ka Postime te reja Projekti Shqiptar për ADN

Diskutime mbi projektin Shqiptar për ADN (Albanian Bloodlines) te FTDNA

885 Postime
6 Tema

Postimi i Fundit nga Alban
ne Rezultatet e personalite...
Me Maj 22, 2019, 02:28:02 PD

Nuk Ka Postime te reja Linjat Mashkullore (Y-DNA)

Gjithçka mbi linjat Mashkullore qe njihen edhe si brêzat e gjakut, qe rrjedhin prej ânet të babës; rrjedhja e brêzave prej ânet të babës thirret 《Lisi i gjakut》

611 Postime
7 Tema

Postimi i Fundit nga Beki
ne R1b-BY611>Z2705
Me Maj 21, 2019, 03:32:01 PD

Nuk Ka Postime te reja Linjat Femrore (mtDNA)

Gjithçka mbi linjat Femrore qe njihen edhe si brêzat e gjinis, qe rrjedhin prej ânet të nanës; rrjedhja e brêzave prej ânet e nanës thirret 《Lisi i tamblit》

22 Postime
2 Tema

Postimi i Fundit nga Dibran
ne Albanian mtDNA
Me Maj 05, 2018, 02:53:23 PD

Nuk Ka Postime te reja ADN Autosomale

Gjithçka mbi ADN autosomale

221 Postime
14 Tema

Postimi i Fundit nga shestani
ne FamilyTreeDNA myOrigins ...
Me Shkurt 02, 2019, 09:11:07 MD

Nuk Ka Postime te reja Gjenetikë në Përgjithësi

Diskutime dhe tema mbi gjenetikën në përgjithësi

245 Postime
7 Tema

Postimi i Fundit nga shqipe
ne ADN Antike
Me Maj 11, 2019, 09:24:08 MD

Histori

Nuk Ka Postime te reja Historia e Shqiptareve

Diskutime mbi historinë kombëtare Shqipetare

52 Postime
7 Tema

Postimi i Fundit nga shestani
ne Qiftelia: Origjin Turk a...
Me Prill 02, 2019, 08:29:46 MD

Nuk Ka Postime te reja Historia Botërore

Diskutime mbi historinë e rajonit dhe atë botërore

0 Postime
0 Tema

Antropologji dhe Arkeologji

Nuk Ka Postime te reja Fizionomi (Taxanomi)

Diskutime mbi fizionominë/tiparet tona

121 Postime
5 Tema

Postimi i Fundit nga Gash
ne Gheg pigmentation
Me Janar 31, 2018, 05:30:50 MD

Nuk Ka Postime te reja Arkeologji

2 Postime
1 Tema

Postimi i Fundit nga Gash
ne The Illyrians by Carleto...
Me Dhjetor 30, 2017, 11:37:46 PD

Kandi për të gjitha subforumet tjera

Nuk Ka Postime te reja Gjuhë

41 Postime
2 Tema

Postimi i Fundit nga Dema
ne is Albanian a partially ...
Me Nentor 22, 2017, 01:37:40 MD

Nuk Ka Postime te reja Etnologji

141 Postime
28 Tema

Postimi i Fundit nga Leki
ne Drenica
Me Maj 30, 2019, 07:06:35 MD

Nuk Ka Postime te reja Mitologji

2 Postime
1 Tema

Postimi i Fundit nga Leki
ne Mitologjia nder shqiptar...
Me Shtator 28, 2016, 05:14:42 MD

Nuk Ka Postime te reja Muzika

38 Postime
1 Tema

Postimi i Fundit nga shestani
ne Muzik Shqip
Me Maj 23, 2019, 11:23:10 MD

Nuk Ka Postime te reja Media / Politika

10 Postime
5 Tema

Postimi i Fundit nga shestani
ne Fitore ne Tuz!
Me Mars 07, 2019, 06:19:44 PD

Diskutime në gjuhë tjera

Nuk Ka Postime te reja English Language Subforum

75 Postime
4 Tema

Postimi i Fundit nga Ujkan Vushaj
ne Origin of the Albanians ...
Me Shkurt 09, 2019, 03:28:31 MD

  • Nuk Ka Postime te reja
  • Forum Percjedhes

Qendra e Statistikave

Statusi i Forumit Statusi i Forumit

5285 Postime ne 149 Tema nga 45 Anëtare. Anëtari me i ri është: Beki
Postimi i Fundit: "Diskutim i pergjithshem" ( Qershor 14, 2019, 09:02:43 PD )
Shiko postimet me te reja ne forum.
[Me shume Status]

Anetare ne Linje Anetare ne Linje

5 Vizitore , 1 Anetar

Perdorues Aktive para 15 minutave:
Dema

Më së shumti në linjë sot: 12. Numri më i madh i anëtarëve në linjë ishte: 59 (Maj 13, 2019, 05:29:52 PD)